Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ootko valmis vastaan ottamaan kun toivees alkaa toteutumaan

 

Tämä kirja on tositarina unelmien toteutumisen tiestä kivikkoineen ja karikkoineen.

 

Vuoden 2016 alussa Arilla diagnosoitiin multippeli myelooma, luuydinsyöpä, joka vie mennessään kävelykyvyn. Länsimaisen lääketieteen ja vaihtoehtohoitojen avulla Ari tervehtyi mutta kaksi vuotta myöhemmin sairaus nousi uudelleen pintaan ja toi mukanaan aiempaa rankempia koettelemuksia. Miksi näin kävi? Mikä oli sairauden sanoma ja viesti? Sairaus ei koskaan ole paha peikko, jota vastaan pitää taistella vaan päinvastoin. Sairaus on ystävä, jolla on tärkeä viesti, useampikin, sekä sairastuneelle että hänen läheisilleen. Sairauden syvin olemus on puhdas ja pyyteetön rakkaus, jonka tarkoitus on opettaa ja viedä eteenpäin kohti unelmien, haaveiden ja toiveiden toteutumista.

 

Tässä kirjassa kerrotaan sairastumisesta, toipumisesta ja parantumisesta kahden ihmisen näkökulmasta. Kirjoittajina ovat Ari ja hänen puolisonsa Erja. Kumpikin kirjoittaa vahvasti ja elämänmakuisesti oman kokemuksensa tapahtumista. Miten elämä muuttui ensijärkytyksen jälkeen aiempaa paremmaksi. Miten vuosikymmenten unelmat, haaveet ja toiveet alkoivat yksi kerrallaan toteutua.

 

Ei ole olemassa vääriä valintoja, huonoa onnea tai paskaa tuuria. Mikä tässä hetkessä vaikuttaa pahalta, onkin ajan edetessä onni ja siunaus. Tämä kirja on kertomus mitä kaikkea hyvää ja parasta elämä toi mukanaan unelmien täyttymisen tiellä.